64 12345
發新話題

使用Web4share會員webhosting服務人士,請在此登記

使用Web4share會員webhosting服務人士,請在此登記

Web4share webhosting 服務內容:

http://www.netpluz.com/webhostinglist.html

請留姓名,e-mail以作聯絡

申請服務
http://www.web4share.com/apply.htm
2th Anniversary

我願變成童話裡
你愛的那個天使
張開雙手 變成翅膀守護你
你要相信 相信我們會像童話故事裡
幸福和快樂是結局

一起寫我們的結局

douglas_lam@hotmail.com

www.phena109.com 啦:ho:,我鐘意
如果冇就 www.hklyricists.com
唔洗要 .hk, 唔該晒:red:

& 我之前講過 叫 www.piggybread.com
但我宜家或者會改都唔定

不想問一問. .com 通常d 人用 company
.net 又點呢
.us 又咩意思?

引用:
原帖由 阿包子 於 2006-4-27 13:26 發表
& 我之前講過 叫 www.piggybread.com
但我宜家或者會改都唔定

不想問一問. .com 通常d 人用 company
.net 又點呢
.us 又咩意思?
其實現在唔少個人網頁都照樣叫.com,
.net本來係俾d網絡公司用的,
不過現在又係無所謂了,
而.us其實係美國的意思,
好似香港的.hk咁。
我係

(鳴謝 前野 提供簽名圖!)

what domain name u want?
引用:
原帖由 阿包子 於 2006-4-27 10:12 發表
ahbaoji@hotmail.com

我願變成童話裡
你愛的那個天使
幸福和快樂是結局

一起寫我們的結局

引用:
原帖由 phena109 於 2006-4-27 10:56 發表

我願變成童話裡
你愛的那個天使
幸福和快樂是結局

一起寫我們的結局

sdffds20022002@yahoo.com.hk
www.seeevery.com:ho:

引用:
原帖由 waiking 於 2006-4-27 14:50 發表

其實現在唔少個人網頁都照樣叫.com,
.net本來係俾d網絡公司用的,
不過現在又係無所謂了,
而.us其實係美國的意思,
好似香港的.hk咁。
我同男朋友定用 http://www.piggybread.us
因為.us 意思好似係.我們咁. haha!~~

凯仔.
luo1314520@hotmail.com

这是什么?

伸請自己網站,由admin發起,$20一個月,有意者可以留下通訊方法 by phena109

引用:
原帖由 bruce 於 2006-4-27 18:39 發表

www.phena109.com 啦:ho:,我鐘意
如果冇就 www.hklyricists.com
唔洗要 .hk, 唔該晒:red:

64 12345
發新話題