查看完整版本: 情人節小禮物、情侶好去處?

GanDalf 2007-1-24 22:59

情人節小禮物、情侶好去處?

仲有唔夠一個月情人節就到,
我問問大家有無乜小禮物、
情侶好去處可以介紹比我?

小魚公主 2007-1-24 23:22

如果我有男朋友既話............
我希望佢會送花同飾物比我!!!!!!!!
:red::red:

但好可惜我冇男朋友..........
:ar:

其實去邊度都好啦!!!!!!!
最緊要係兩個人一齊開心就得啦!!!!!!
:w::red:

GanDalf 2007-1-24 23:34

邊到都得丫?我怕佢覺得悶咋...
飾物~ 唔~ 係咪指鍊、介子果d?

『丫』皮∼ 2007-1-25 07:43

送什麼都好~心意最重要~
(但係我都未諗到送咩....)=.=

camilla 2007-1-25 10:20

[quote]原帖由 [i]GanDalf[/i] 於 2007-1-24 23:34 發表
飾物~ 唔~ 係咪指鍊、介子果d? [/quote]

可以送頸鏈都幾好架, 心型既, 女仔收到會好lum 架

一係去唱k 囉, 又有私人空間 :red:
有歌唱一定唔悶啦
其實都唔會覺得悶既, 2個人一齊, 見到對, 做咩都咁sweet :3:啦

小鴨子 2007-1-25 10:32

我都在想~~ :ho:

~阿妹~ 2007-1-25 16:53

[quote]原帖由 [i]GanDalf[/i] 於 2007-1-24 23:34 發表
飾物~ 唔~ 係咪指鍊、介子果d? [/quote]
介子我覺得唔好送~因為我覺得真係應該結婚時先好買.....介子有佢既意義!
買d可以比佢日常隨身帶到既野咪就ok囉~唔怕行貨架~送埋花仲梗加好~
我最鍾意收到花架喇:ho:

去邊?我覺得去邊都無所謂,唔好覺得老套,去行下沙灘都幾唔錯:ho:
再唔係你親手煮d情人節餐比佢食都好正:ho:

GanDalf 2007-1-27 11:39

沙灘?好咁我再計劃下
多謝大家比我既意見:D

~阿妹~ 2007-1-27 15:01

[quote]原帖由 [i]GanDalf[/i] 於 2007-1-27 11:39 發表
沙灘?好咁我再計劃下
多謝大家比我既意見:D [/quote]
好浪漫架會:red:
頁: [1]
查看完整版本: 情人節小禮物、情侶好去處?
想係Web4賣廣告?